Nejnovější recenze ze sekce Elektrická vozítka
- Impozantní celkový dojem
- Výborné jízdní vlastnosti (neuvízne ani v obtížném terénu)
- Dostatečná maximální rychlost
- Baterie vydrží dostatečně dlouho na dlouhou procházku 4-5 km
- nekvalitní plasty a slícování, celkově křehký dojem
- čekal bych, že u nejdražšího modelu budou třeba funkční světla, hezčí palubní deska, nebo i funkční klíček v zapalování
- Mohl být ergonomičtější volant.
Celkově jsme spokojeni, vozítko splnilo (předčilo) očekávání z hlediska jízdních výkonu.
- naše děti jsou naprosto nadšené a vozítku nemáme co vytknout
příznivá cena
pro naše děti 3 a 5 let naprosto skvělá zábava
Jsme s ním spokojení :)
Výborná věc ! Máme dvouletou holčičku a suprově na něm drandí.
- snadné ovládání,kvaliutní zpracování
- _
Dvojčata jsou z tohoto vozítka naprosto nadšená velice brzo se ho naučili používat.
- Je velmi hezká,pro dvouleté dítě velikostně akorát.
- Mohla by mít pogumovaná kola.
Jinak super,jsme spokojeni,hlavně malej.:)
- stabilní, dobré zpracování, které odpovídá ceně
- pedál s baterií je umístěn nízko, vhodná pro jízdu po zpevněném rovném povrchu
motorka jezdí docela rychle a proto je vhodná až pro děti od cca 3 let, pro ty pak poskytne množství zábavy
- nepoužitená, stále se rozbíjí
prodejce se chrání tím, že je vše popsáno v manuálu, ale pro malé děti, pro které je to určeno se to těžko vysvětluje.
- - kvalitní
- - snadné smontování
- - odpovídá ceně
- - snadné ovládání
- - zabudované rádio
- - vypojování valníčku jde trochu ztuha , dítě to nezvládne
Toto vozítko jsem objednala pro svého 3letého syna, který je blázen do traktorů. Strašně se mu líbí. Také docela rychle jezdí jelikož má 2 rychlosti + zpátečku. Baterie také docela dlouho vydrží ale i přesto přemýšlíme že koupíme ještě jednu náhradní. Syn jezdí po dvoře kde není úplně rovný terén zcela bez problémů. Velkou radost má také z rádia. Vozíček je také moc pěkný. Zkrátka jsme spokojeni a doporučujeme každému malému traktoristovi :)
- autíčko je krásné
- nablýskané, luxusního vzhledu,
- zobrazení odpovídá skutečnosti
- velikostí vyhovuje dítěti okolo 110 cm výšky
- některé polepky lze umístit podle vlastní fantazie
- jedninou výhradu bych měla ke vzhledu zpětných zrcátek
Ferrari 458 je skvělá hračka pro děti, které mají zálibu v autech, je krásné a funkční, má skvěle tvarovanou karoserii s typickými detaily, vypadá jako skutečné ferrari. Všechna vylepšení, která mě napadají, by určitě zvýšila cenu, náročnější rodič musí volit v dražších modelech
- Dětská elektro čtyřkolka 12V 2motory
vysoká cena a malá výddrž
- - snadná montáž
- - kvalita zpracování
- - pro malé dítě dostatečně silný motor
- - kola určená na měkké povrchy jsou na asfaltu příliš hlučná
- vřele doporučuji
- vše v pořádku s obchodem jsem spokojen
vše v pořádku a jsem s obchodem spokojen
- pěkný dizajn dobrá ovladatelnost
Není nic podobného na trhu z těmato parametry
zatím mam dobré zkušenosti snad jen že je spousta dílu jen na zacvaknutí a dochází k občasnému uvolnění chtělo by to sem tam dát pojistný šroubek.
Doporučil už jen proto že Děti se na něm opravdu vyřádí
- Auto udělalo pod stromečkem velkou radost a to je nejdůležitější, největší testování však přijde s jarními dny.
- Zatím žádné není.
Krásný dárek pro malé řidiče
- hezký vzhled
doporučuji
- DOBRA KOMUNIKACE-OCHOTA
- NIC
VSE OK.
- auto nam ujed 5km,a jeste kolem domu,a je dobre ze je pohon obou kol,sice by byl lepsi na vsecvhny ctyri.
- prosoupani kolecek,a po narazu praskl naraznik,tomu se clovek neubrani ze dite nikam nenarazi,mely by myslet vyrobci na neco tvrdsiho,a ne z lidi tahat znova penize na nove dily.
mame toto auticko 5mesicu,po dvou mesicich kluk ktery ma 13kg,prosoupal kola, uplne popraskala,a to jezdi po trave a asfaltu,auto melo byt nejnovejsi tip,kde mela byt ve prostred naka guma,ale my ji k tomu nedostaly,ani na novych koleckach,ktera stala obe 800kc,jinak se z toho auticka muze zblaznit,a to mu je tri a pul let.
vpořádku
výborný,vhodný i do terénu,syn měl na necelých 2 letech bagřík a stále za něho zapřahoval různé vozíky.Teď má korbu a může v pohodě převážet i větší věci.Je mu 3,5 a bagřík už je na něho pomalý.Tohle je na větší zahradu super.Jezdí rád i na šlapacím traktoru a kole,takže nám se nepotvrdilo,že pokud má dítě takovéhle hračky je pak líné a nerado šlape.