Nejnovější recenze ze sekce Dětská elektrická vozítka
take darek pod stromecek ale vse bude v poradku jako predchozi zbozi
Autíčko je vánoční dárek, zatím nebylo poskládané a vyzkoušené.
kvalitní hračka
Je složený, čeká, až budou vánoce, je to dárek pro vnoučka od dědečka. Velká výhoda, lze autíčko ovládat na dálku. Teď budu doufat že to bude dobrý dárek a malému se bude líbit, Balík došel v pořádku. [ ale možná pro jistotu bych na krabici nalepil, že je to křehké zboží, jinak, složené je, ale neproběhla žádná jízda.
- Není hlučná jako benzínová, má více rychlostí, sedačky jsou sportovně pohodlné, může na ni zároveň sedět rodič i dítě.
- Žádný
Vypadá jako profesionální závodní Buggy. Zatím ještě moc nevyzkoušená, ale přidáme určitě recenze i foto a video po vánocích. Je to dárek. Z prodejny ecowheel byli od začátku do konce nákupu velmi ochotní. Určitě to do budoucna nebude náš poslední nákup.
Zatím nemám ,je to dárek k ježíškovi
- velmi hezké zpracování autíčka
- dostal jsem krásný řidičský průkaz k objednávce zdarma
- dálkový ovladač
- jako skutečné
- 4x4
- spíše na dlažbu a beton
Krásné autíčko s neuvěřitelně propracovaným designem. Zakoupeno pro dvojčata 2 roky a zatím se vejdou do autíčka obě. Dálkový ovladač je perfektní doplněk a děti vozíme. Autíčko zvládá hravě kolem hodiny ježdění, možnost pouštění písniček je bezvadná. K autíčku jsem v eshopu dostal zdarma řidičské průkazy pro obě děti, moc doporučuji.
Náhradní díly servis
- ještě nemůžu hodnotit je to vánoční dárek
Prostě autíčko co jede. Čína na které se dá mraky věcí dodělat jen mít čas.
Pro prcky ideální.
- Vypadá moc oekne
- Žádné
cena
Přesně podle představ
Autíčko zprovozněno bez problému dle návodu , je to pecka , zatím je vyzkoušeno jen na dálkové ovládání a čeká na Vánoce . Věřím že bude mít úspěch , my jsme doma nadšeni .
- Snadné ovládání.
- Bezpečné
- Děti snadno pochopí
- Je tak super, že ho chce i sourozenec :-)
Výrobek je hodně odolný, vydrží i opakované "nehody". Jedna z nejlepších věcí, kterou jsou pro děti pořídila. Jezdí i menší děti, ty pak máte na dálkové ovládání a vy si v klidu dáte kafíčko :-) Vypadá to, že budu pořizovat ještě jeden, jen v jiné barvě. Vím, že to bude opět skvělý kup a rozhodnutí :-)
Prostě dokonalé.
- Bylo to rychle objednané a rychle to poslali super večer
Jednoduché sestavení. Vejdou se do něj i dvě děti 3 a 5 let.
Po trávníku jede velmi dobře ,zvládne i nerovnost terénu. Děti naprosto nadšení .Celé léto bylo denně v provozu.
- Jednoduché složení
- Super výkon
- Slušná délka jízdy v terénu
- Zvládne i náročnější terén
- Jednoduché ovládání
- Rychlost autíčka je tak akorát
- Doporučuji náhon na 4 kola, tj. verze se 4 bateriemi - 4x200 W
- Horší přístup k nabíjení baterie, je uložena pod sedadlem a konektor pro vstup nabíjení je hůře dostupný
Malý řidič je naprosto spokojený :-)
Délka jízdy je závislá na terénu, nám vydrží v kopcovitém a travnatém terénu jezdit cca 1,5 h téměř bez zastávky.
Vřele doporučujeme! Nemá to chybu.
luxusní