Nejnovější recenze ze sekce Dětská elektrická vozítka
- Nema dalkove ovladani
nemám zatím zkušenosti.
krátká dodací doba a vše v poradku
Syn nadšený, výdrž baterie dle typu terénu uspokojivá.
Autíčko je pro dceru super. Líbí se Bluetooth připojení na mobil a pouštění písniček přes spotifi. Rádio také ok. Led osvětlení v noci super. Dcerka je spokojená. Ukazatel baterie je výhoda. Doporučuji tento výrobek.
- Krásné auto, baterka vydrží i dlouhou trasu a když začalo hlásit, že je nutno dobit, tak ještě dojelo 1km domů. Celkově jsme moc spokojeni.
- Poměr cena/ kvalita na výbornou
- Zvládne i jízdu v horším terénu, i po trávě.
Nic.
- Nemá chybu
- dobrý produkt
- Vyjede prakticky vše
- Výkon
- Výdrž baterie
- po první hodině odešla řídící jednotka a autíčko se stalo neovladatelným a nebezpečným
Řídící jednotka byla na záruku vyměněna. Od té doby zdá se vše v pořádku. Autíčko předčilo očekávání a skutečně má dostatek výkonu zdolat i větší terén.
Vsjo super díků
- Машинка супер! Легеня в управлении , красивая окраска.
- Мало держит батарея
- Příjemné koženkové sedadlo s tříbodovým pásem.
- 4x4
- osvětlení
- Doba jízdy rozhodně delší, než se všude uvádí, na pojížďky po zahradě bez problémů vydrží celý den.
- Předražený čínský šmejd.
- Repro přestalo fungovat po dvou dnech, nekvalitně udělané.
- Všechny díly jsou zacvakávací a bez poškození zámku nejdou většinou vytáhnout. Zcela nevhodné řešení pro převoz.
- Naprosto dementní systém uchycení vlečky, dospělý člověk s tím má problém.
- Hrozný rejd, v užších prostorách je problém manévrovat.
- Děsivá elektroinstalace, všude visí dráty, žádné zabezpečení proti vlhku, dráty jsou v dosahu dítěte.
- Střecha je pouze módní doplněk, je úplně měkká a neslouží jako ochrana.
- Hudba z MP3 se vždy pouští od začátku a vše včetně klaksonu je na jednom reproduktoru.
- Dálkové ovládání velikosti ovladače Playstation, to si na procházku fakt nechcete vzít.
- Chybí jakékoliv úložné prostory nebo aspoň držák nápojů.
- Nemá zámek přepínače vyšší rychlosti.
Na první pohled vypadá traktor kvalitně a propracovaně, ale nenechte se zmást, je to levný čínský šmejd, kde nelícují plastové díly, většina "ozdobných" dílů včetně výfuku je zacvakávací a nejde pak oddělat. Zrcátka jsou jenom na ozdobu, blinkry jsou zepředu polepené, ze zadu je hnusný plast a na ten plast se celou dobu dívá dítě, prostě zcela nedomyšlené. Blikačka je možná vidět v noci, jinak se člověk musí dívat přímo do ní. Opravdu unikátní je systém připojení vozíku na závlačku, kterou jde zasunout tak těžko, že s tím má problém dospělý člověk. Zatáčení kol je zcela nedostatečné, byť je u karoserie ještě místo, kola prostě víc nezatočí, v úzkých prostorách se pak špatně manévruje. Nabíječka nemá ani indikátor jestli nabíjí nebo nenabíjí. Všude visí kabely, spojky nejsou vodotěsně provedené, po dešti bych s ním nevyjížděl. A jako vrchol všeho se po dvou dnech porouchal reproduktor, nekvalitní pájení a už z výroby poškozený. Jediná výhoda Číny je snad v tom, že na Aliexpressu koupíte veškerou elektrovýbavu včetně motorů kol, elektrorozvodů, plynového pedálů, řadící páky, atd. Bohužel nikde jsem nenašel plastové náhradní díly a jakékoliv další příslušenství.
Mimo kritiku bych rád vyzdvihl výdrž, traktor vydržel celý den popojíždět po zahradě, určitě to bylo mnohem dýl, než je udáváno. Kola mají slušný vzorek a zvládají i větší nerovnosti a hlavně je to jeden z mála modelů 4x4.
Moje doporučení, až bude stát pět tisíc, bude to super koupě, které lze odpustit různé nedodělky, teď je to jenom předražený čínský krám, který se nevyplatí kupovat.
velmi silný motor
- Radost z dárku
- Výkon - vyjede i poměrně strmé stoupání
- Vzhled - traktor je opravdu moc pěkný
- Dálkové ovládání má vždy přednost před ovládáním na traktoru
- Výdrž baterie - ale uvidí se časem
- Gelová baterie, ne lithiová
- K nabíjení slouží trafo, ne spínaný zdroj. Je zbytečně veliké a zahřívá se i když není připojeno k traktoru
- Zvukový modul mi přijde skoro zbytečný až otravný. Zvuk nastartování nelze deaktivovat ani ztlumit - traktor si totiž nepamatuje nastavení hlasitosti zvukového modulu od posledního zapnutí. Kromě zvuku nastartování jsem žádný jiný zvuk neobjevil, což mi přijde zase škoda.
- Nevypíná se automaticky
- Chybí úložný prostor - vepředu pod kapotou by se pro něj určitě místo našlo
- Plastové "pneumatiky" - občas začnou prokluzovat, ale pro jízdu na trávě úplně dostačují
- Blokace na dálkovém ovladači vydrží jen asi 10 minut.
Pár nedokonalostí jsem našel a vypsal, ale za tu cenu je to naprostá paráda.
Spokojené dítě a parádní autíčko
Beneo Elektrický Traktor Workers s vlečkou zelená
Danek
Přidáno: 24. července 2022
(naposledy upraveno 30. července 2022)
Zakoupeno v Elektrická autíčka
- Dobře reagující dálkové ovládání, které má opravdu přednost před řízení dítětem.
- Krásná zadní světla, které bohužel nesvítí.
Dobré ovládání. Dostačující průchodnost terénem. Tvrdší pérování. Nesviticí zadní světla. Solidní dojezd. Poměr cena výkon zpracování. Chybí erbegy. Bezdušové pneumatiky.
It is a bit noisy and quality of plastic details is low but generally good for this price.
Beneo elektrické autíčko Mercedes G jednomístné sedadlo 12V baterie 24 GHz Do 2x motor USB SD karta orginal licence černá
Zbozi dorazilo nekompletni, konkretne bez bocnich list zadni opery, pokud tam strci prcek prsty muze se porezat o hrany plastu.
Pry to Mall preda k reseni dodavateli- Truong Dang Hong China?… super, ten to urcite vyresi..
- Nefunguje ovládání
Nefunguje dálkové ovládání