Nejnovější recenze ze sekce Dětská elektrická vozítka
- jednoduchá montáž
- vhodné pro děti již od 1 roku
- dostatečná výdrž baterie pro jízdu
Zatím jsme nenašli žádnou nevýhodu u tohoto autíčka.
Autíčko nadchlo nejen vnučku ,ale prakticky celou rodinu. Je opravdu moc hezké. Ta radost v dětských očích ...
Zboží bylo krásně zabalené a přišlo brzy. Auto je kvalitní , malá si s ním velmi vyžije. K němu je dálkové ovládání, takže bezpečnost dítěte máte stále i Vy ve svých rukou.
Koupila bych znovu. Kvalita za rozumnou cenu.
Beneo Elektrické autíčko Can-am Maverick černý dvoumístné odpružená přední a zadní náprava 2,4 Ghz dálkové ovládání přenosná baterie 4 x 35W Motory EVA kola koženková sedadla MP3 přehrávač se
Prostě super!!!
- Dálkové ovládání
- Policejní design
- Jednoduchá montáž
- Reálný zvuk motoru
- Plynulá jízda na všechny strany
Skvělý typ. Dá se ovládat dálkovým ovládáním. Má to reálný zvuk motoru. Moc se libí samotný vzhled - policejního typu. Ovládání funguje na všechny strany. Bez problémů. Máme z toho radost. Určitě doporučuji.
Buddy Toys BEC 8144 Dodge Challenger BEC 8144 Elektrické auto oranžová
nataliebe
Přidáno: 15. dubna 2024
- Ovládání
- Vzhled (značka)
- Nosnost
- Elektrické
Elektrické doprovázející krásným a stylovým vzhledem. Funguje báječně (na procházky v létě ideální). co se týče doby jízdy, tak se pohybujeme mezi 1,5 - 2 h, což je super. Doporučuji !
- není zatím co vytknout
3 leté vnučky jezdí raději než v autě, snadné ovládání
- jede to jako drak
- vejdou se dvě děti
- rádio lepší jak ve velkém autě
- dlouhá výdrž baterie
- vyjede to prakticky všecko
- dvě rychlosti
- možnost dvou nebo čtyřkolky
- ovladač nadřazený autu
- delší nabíjení
- u dodaného auta se odlepují všechny polepy
- pro menší děti horší pochopení řazení rychlostí dopředu a dozadu. Když je mezitím neutrál trochu v tom tápou a obávám se aby vydržela řadící páčka :)
Náš mladej /4roky/ je nadšenej a vozí i ségru / 7 /.
Vyjede všechno a ještě mu u toho hraje rádio.
Spokojenost jak dětí tak rodičů.
- odolná kola
- pás
- reálný zvuk motoru
- lehké složení
Škoda že ho nemůžu mít v normální verzi. Skvěle udělané, detaily jako otevírání dveří a zvuk motoru je pecka. Je na dálkové ovládání, takže řídím já místo syna. Dobrá hračka na ven.
Spokojení jsme oba .....je to hračka i pro tatínky....
Doručení až domů
- bezpečné
- kvalitní
- led světla
- otevírací dveře
- zvuky
Bezpečné vozítko s dálkovým ovladačem, který má dlouhý dosah. Bezpečnostní pásy nedřou a drží správně dítě. Otevírací dveře zvuky a led světla jsou největší zábava. Kola jsou hodně odolná, projedou i po kamenech. Smontování bylo jednoduché.
Buddy Toys BEC 8144 Dodge Challenger BEC 8144 Elektrické auto oranžová
Denisa Zelená
Přidáno: 10. dubna 2024
- bezpečnostní pás
- dobře zpracováné
- zvuky motoru
- usb
- výdrž
Nejlepší vánoční dárek. Vydrží jezdit hodinu a půl. Zvuky motoru jsou opravdové. Do USb pouštíme malému jeho oblíbené písničky. Teď už jsme vzali i ven a dálkové ovládání je super, dosah je velký. Syn je spokojený. bezpečnostní pás je dobře udělaný.
Kvalitní zpracování, lehké sestavení, na větší baterii 9 Ah vydrží bezmála 90 minut a více.
- Asi cena
- Kvalita zpracování
- Nelze regulovat výkon což za mne obrovské sklámání kort když je to pro malé dětičky. Vyřešil jsem to během pěti minut na plyn jsem umístil velký bindr a na páčku brzdy také a tím jsem si nastavil jak může maximálně přidat plyn světe div se funguje to skvěle.
Zatím ho máme krátce tak asi nelze úplně hodnotit, ale zatím naprostá spokojenost :)
Produkt je kvalitní. Kvituju, že lze zeslabit hrané melodie, děti jsou celkově nadšené ;)
- Krásná, kvalitní
- Motorka je maximálně pro menší dvouleté dítě
Krásná
- Ideální pro menší děti
- Hezké zpracování
Hezký dárek pro malé děti. Jednoduchá montáž cca 20min. Dálkové ovládání bylo součástí balení. Objednáno na Autaprodeti.cz a spokojenost.
- Vzhled
- Typ modelu
- Spoustu vychytávek
- Skvělý dárek pro dítě
Skvělý dárek pro kluka. Kupoval jsem nedávno s příchodem jara. Syn je nesmírně nadšený. Skoro každý den si to drandí po sídlišti. Dlouho výdrž baterie. Za mě DOPORUČUJI.
Buddy Toys Bec 8148 elektrické autíčko pro děti Dodge Challenger
david.petrak1986
Přidáno: 27. března 2024
- výdrž
- rychlé nabíjení
- zvuky
- bezpečnostní prvky
- snadné sestavení
Snadné sestavení. Autentické zvuky. Snadné ovládní na dálkové ovládání.Bezpečnostní prvky.
- Čtyřkolku jsem objednala pro svého šestiletého vnuka. Jezdí na ní teprve dva dny (hned od dodání zboží) a je nadšený. Bydlíme na malé vesnici, takže má mnoho možností i na dvacetikilometrové výlety. Čtyřkolka funguje přesně podle mých představ.
- Chyběl český návod na smontování, ale zeť je velmi šikovný, tak to zvládnul.
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »