Nejnovější recenze ze sekce Dětská elektrická vozítka
- pěkně plynule jezdí. Uveze dvě děti i do kopce. Výdrž baterie, jednoduchá obsluha .děti jsou nadšené, jezdí i do školky na motorce. Svačinku si vezou v zadním boxu.
- přijde poštou rozebraná na součástky . Nikde se neuvádí, že je motorka jako stavebnice , pro někoho, kdo má strojírenskou vysokou školu , Katastrofa. Motorku skládal chlap přes 4hodiny, a měl co dělat, aby ji správně sestavil a pak ještě polepil. Opravdu rozebraná na nejmenší součástky. Toto je opravdu zásadní popis, který by měl být uveden při prodeji.
Jsem velice nespokojená s popisku, že motorka je vhodná i pro starší děti 5 let. Tento produkt je max.velukostně pro děti do 4 let. Starší potřebují již větší motorku nad 100 cm.
Kdybych neměla doma ještě druhého mladšího chlapce( 2 roky),tak bych produkt vratila.
Malé. A. Dostatečně vikone
- krásné barvy jak na vyobrazení
- jde omezit rychlost na stupeň 1, aby si dítě samo nezrychlovalo
přijde mi plast místy chatrnější
řídítka by mohla být pevnější
- krásné autíčko, splnilo očekávání
- nevím
Auto je super, zatím jsme ho sestavili a uvidíme co na něj bude říkat náš vnouče.
Bohužel není tato tříkolka sestavená..
- Dobrá cena
- Vypadá pěkně, synovi se líbí
- Celkem dlouhá výdrž baterie, pro mého tříletého vnuka super.
Doporučuji.
- jede i do kopce
- Opravdu na pohled hezká kopie vozu Ford
- Výška vozu na průjezd terénem
- Výdrž baterie
- Možnost propojení vozu s telefonem ( hudba)
- Velký dosah ovládání, madlo na převoz velká výhoda a pomoc
- Na pohled hezké, ale některé díly např přední kufr mohl být na nějakých pantech a né jak dekl od popelnice, nebo dveře jdou hůř otvírat a nedosedaji.
- Škoda že radio nemá paměť při každém nastartování to řve skoro naplno, mohla být možnost na dálkovém ovladači uzamknout rádio nebo ovládat hlasitost
- Menší kopec s dítětem nevyjede pouze s rychlým rozjedezdem
- Sedadla jsou sice hezký prošitá, ale bez výplně na posed asi dost tvrdé
Autíčko je velice hezké, ale po větším prozkoumání produktu, bych dal cenovkou kolem 5 tisíc 9 je dost. Ale i tak malý je velice nadšený.
Je to super autíčko malej je z něho nadšený ostatně jako my všichni :) mohu jen doporučit není nic co bych vytkla.
Autíčko príma ,vnučka byla šťastná.Vše funguje jak má,složení nebylo složité.
auto je super
- Super cena
- Vyjede opravdu skoro všude
Původně jsme chtěli jiné autíčko, ale vzhledem k tomu, že máme velkou zahradu a přilehlé pole, bylo nám doporučeno autíčko 4x4. Vyjede opravdu skoro všude, jezdíme polními cestami, vysokou trávou a autíčko vše zvládá perfektně. V horším terénu vydrží jezdit cca 1 hodinu nepřetržitě, v mírném terénu cca 1,5. Syn 2,5 roku do něho nasedl a hned jezdil jak profík :-). Rozhodně ho mohu jen doporučit.
Zatím je v krabici. Ale vzhledově je to pecka
- Pěkný design, snadné ovládání
- Obsahuje dálkové ovládání
Mamido elektrické autíčko Ford Ranger Wildtrak 4x4 dvoumístné růžová
Lubor
Přidáno: 13. července 2021
(naposledy upraveno 18. října 2021)
Zakoupeno v Ministerstvohracek.cz
- Velká výdrž baterií, velká měkká kola, odpružené nápravy, dva úložné prostory a náhon všech 4 kol.
- Kvalita zpracování, minimálně 40 % samořezných šroubků do plastu bylo nedotažených a to i na přední nápravě.
- Nemožnost přepínání rychlostí při řízení dítětem, pouze při ovládání DO.
- Hlučný a dálkový ovladač se dá vypnout jen odsroubovanim a vyndáním baterek
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »