Nejnovější recenze ze sekce Dětská elektrická vozítka
Vydařený model s ovádáním, které je výborné s ohledem na věk dítěte.
Nejnižší cena na trhu, rychle dodání, kvalita odpovídající ceně, skvělá komunikace při dotazech na obchodníka.
- 9
- Nepojízné. Ale cestou reklamace výměna baterií. Rychlé vyřízení a dobrý přístup. Doufám že vše dopadne dle dohody.
Zatím jsme nevyzkoušeli, je to dárek na pol.června. dík
Dobrý výrobek a hračka hlavně pro kluky.
Beneo elektrické autíčko Lamborghini Urus 12V 24 GHz dálkové ovládání USB / SD Vstup odpružení otvíravé dveře měkké Eva kola 2 X motor original licence červená
- pěkné provedení
- Jezdí pomalu.
Beneo elektrické autíčko Volvo XC90 čalouněný sedák 24 GHz DO klíč 2 X motor dvoumístné USB SD karta Orginal licence černá
- Vypadá krásně, radost udělalo, zatím funguje
- Mohlo být z lepšího (tvrdsiho plastu)
- Slaba vydrz baterie,jede velmi pomalu a moc nevydrzi
- Velmi špatně ovládání radia na palubni desce, barva , umístění a velikost ( spíš malickost) je tak,že je téměř neviditelne. Hudba jen velmi hlasitá- pokud jde ztisit, nenasli jsme.
- Dela neuvěřitelný kraval pri jízdě, dost to obtezuje...
Za tu cenu celkem zklamaní,ale syn byl spokojený. Příště bych ale nakoupila.
Beneo elektrické autíčko Audi TT RS 12V 24 GHz dálkové ovládání otvíravé dveře EVA kola kožené sedadlo 2 X Motor černá
- 3 stupně rychlostí
- Přesný dálkový ovladač
- Vydrž baterie
Autíčko je super, syn byl nadšený a v podstatě nechce z autíčka ven.
Snadná montáž, dobrá kvalita plastů.
Svítí, hraje, jezdí takže svůj úkol splňuje.
- Snadné zkompletování produktu
Velmi dobře provedené.
- Výdrž baterie je o mnoho delší než udává výrobce
- velmi pevné plasty
Vnouček s ním chce i spát:)
- nemá ochranný rám, který by se zde hodil
dobré zpracování
Funkční, Kmotřenec se tváří spokojeně
- Testováno krátce,zatím bez problému
- Dojezd první den cca 2,5 hodiny
Zatím jsme jen vyzkoušeli jak traktůrek funguje. Pořádně ho otestuje vnuk až ho dostane k narozeninám.
- vnouče nadšené
- lehký, jezdí dobře, rychlost je na můj vkus tak akorát
- prostor pro baterii zdá se umožní instalaci mnohem větší než 4Ah akumulátoru, časem asi vyzkouším
- použití v interiéru si dobře rozmyslete, na koberci nebo dlažbě asi problém nebude, ale povrchy jako plovoucí nebo vinylová podlaha budou trpět
- traktoru vypadávala čelní maska, při bližším ohledání chyběly v uchycení všechny šroubky, v rámci možností jsem aspoň některé doplnil svými, díry pro tyto šroubky jsou velmi špatně přístupné, musel bych většinu traktoru rozebrat (což se mi nechtělo), poté už ale maska drží pevně na místě
chybějící šroubky a vypadávající maska mohou někoho odradit, nebo dokonce dát důvod k reklamaci, ale protože pro mě nebyl zase takový problém tohle napravit, celkově hodnotím pozitivně... riziko takovéhle patálie jsou daň za levné zboží z polska/číny
také musím upozornit na možnou záměnu, v eshopu jsou v nabídce na pohled stejné traktory s malým rozdílem v ceně, liší se výkonem motoru (25W a 45W)
- super auto
- vypadá úžasně
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »